Tower of Pizza gokkast

De Tower of Pizza gokkast is een vermakelijke video slot met 5 reels en 25 winlijnen. Het spel speelt zich af in een restaurant, dus je kunt beter niet met een lege maag spelen!

Symbolen

De standaard symbolen Tower of Pizza zijn de algemene speelkaart symbolen A, K, Q, J, 9 en 10. Tot de speciale symbolen behoren onder andere een mooie vrouw, wijn, brood, een puppy. De mooie vrouw is het meest lucratieve symbool; 5 van deze symbolen op een winlijn kan een payout tot 5000 munten opleveren. Als de mooie vrouw wordt aangevuld met een Wild, kan de payout oplopen tot wel 15.000 munten!

Wild & Scatter

Het Wild symbool is een afbeelding van een letterlijke toren van pizza, waar ook het spel naar vernoemd is. Dit symbool zal in het basisspel alleen verschijnen op de 2e, 3e en 4e reel. De Wild kan alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatter. Het mooiste aan het Wild symbool in Tower of Pizza is dat elke winnende combinatie die hij compleet maakt, verdrievoudigd wordt. Het Scatter symbool is de chef. Krijg je 2 Scatters op de reels, dan wordt je totale inzet verdubbeld. Krijg je 3 of meer Scatters, dan wordt de Free Spins modus geactiveerd. De gratis spins die je krijgt gaan ook geregeld vergezeld met leuke multipliers, dus daar kun je je tanden wel inzetten!

Jackpot

De Tower of Pizza gokkast heeft ook een progressieve jackpot, welke willekeurig wordt getriggerd. Eventuele jackpot winsten worden bij je andere winsten opgeteld. Loopt het water je al in de mond?