Pizza Prize gokkast

Pizza Prize is een fantastische fruitautomaat met pizza thema, rijkelijk versierd met Wilds, Scatters en een Free Spins modus met leuke extra’s!

Setting

De Pizza Prize video slot heeft 5 reels en 25 winlijnen. Je komt meteen in de stemming, want op de achtergrond speelt een typische Italiaanse serenade. De reels bevinden zich in een pizza-oven, tegen de achtergrond van een nachtelijke straat onder een sterrenhemel. Voordat je je op je pizza stort, moet je je inzet plaatsen. Druk op “Lines +/-” om het aantal lijnen in te stellen en op “Bet +/-” om de muntgrootte te bepalen. Daarna kan het spel beginnen!

Wild & Scatter

Het Wild symbool in de Pizza Prize gokkast is Tony de pizzachef. Dit symbool kan alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatter. Het Scatter symbool is de vierkante pizza. Alle Scatter winsten worden vermenigvuldigd met de totale inzet. En als je 3 of meer Scatter symbolen op een willekeurige plek op de reels krijgt, kun je de Free Spins modus activeren.

Free Spins modus

Als je de Free Spins modus hebt geactiveerd, krijg je 15 gratis spins en worden alle winnende combinaties verdubbeld. Maar dat is nog niet alles! Er zal namelijk een pizza oven boven elke reel komen te staan. Als er dan een pizza symbool op de reel verschijnt, gaat de over open. In elke oven zit een andere beloning verstopt!

Reel 1 zal OF de pizza in het wild symbool veranderen, OF je krijgt 2x, 3x of 5x je totale inzet.
Reel 2 geeft 2x, 3x of 5x je totale inzet.
Reel 3 zal OF de pizza in het wild symbool veranderen, OF de hele reel.
Reel 4 zal de multiplier voor die spin verhogen tot 4x, 5x of 8x.
Reel 5 zal je belonen met 1, 2 of 4 extra spins.

Gamble feature

Elke keer dat je een winnende combinatie krijgt, kun je de Gamble feature activeren. Als je de kleur van de kaart goed raadt, wordt je winst verdubbeld. Als je ook nog het juiste speelkaart symbool weet te raden, wordt je winst verviervoudigd! Als je verkeerd gokt, verlies je alles en keer je weer terug naar het basisspel.