Mamma Mia gokkast

De Mamma Mia gokkast is een 3D video slot met 5 reels, 30 winlijnen en allerlei leuke features! Perfect voor wie graag speelt op fruitmachines met pizza thema.

Thema

Mamma Mia speelt zich af in een typische Italiaanse bistro. Het spel draait om Chef Salvatore, die (nota bene op de drukste tijd in het restaurant) zijn best moet doen om indruk te maken op een gemeen uitziende culinaire recensent. Als dat lukt krijg je niet alleen een positieve recensie in de krant, maar ook leuke prijzen.

Symbolen

Tot de standaard symbolen op de reels behoren een menu, de culinaire recensent, een krant, wijnflessen, diverse pizza ingrediënten en Chef Salvatore zelf. Vijf Chef Salvatore symbolen op een actieve winlijn leveren de meeste winst op. Met het Wild symbool kun je ook een Locking Wilds feature activeren; daarmee kun je een Wild symbool naar keuze ‘bevriezen’. Mamma Mia biedt ook Scatters, welke te herkennen zijn aan de pizza symbolen. Als je 3 of meer Scatters krijgt, wordt de Free Spins modus geactiveerd. Hierbij worden symbolen veranderd in pizza toppings, zoals olijven, tomaten, peperoni en uien. Elke keer dat je een winnende combinatie krijgt, zal Chef Salvatore een ingrediënt aan zijn pizza toevoegen. Jij krijgt je beloning aan het eind van de Free Spins ronde.

 Bonus

Mamma Mia biedt ook nog een bonusronde, die wordt getriggerd als je drie of meer menu-symbolen op de reels krijgt. Je gaat dan een keuken in waar je Chef Salvatore moet helpen om het perfecte gerecht voor de culinaire recensent uit te kiezen. De recensent beoordeelt het eten aan de hand van vier verschillende criteria. Hoe hoger de scores, hoe meer credits je verdiend.